Druženje korisnika Microsoft tehnologija

Drugi sastanak hrvatske Web user grupe

Hrvatska Web user grupa poziva na drugi sastanak koji će se održati u četvrtak 21. siječnja u 17.30 sati. Tema drugog sastanka je User expirience (korisničko iskustvo) na webu. Mjesto održavanja je i dalje dvorana Dante u prostorijama Microsofta Hrvatska, Turinina 3 u Zagrebu.

Predavač Vibor Cipan na će ovom predavanju dati odgovor na pitanje što je to user expirience na webu, ali i praktično proći kroz niz tehnika i metoda za dizajn suvremenih web sučelja. Naglasak će biti stavljen i na nekoliko temeljnih usability principa o kojima treba povesti računa prilikom izrade modernih web sjedišta – bez obzira je li riječ o open source, Microsoftovim ili nekim trećim tehnologijama. Sve ovo samo podcrtava ideju kako na scenu modernog razvoja i dizajna za web sve više do izražaja dolazi tehnološki agnosticizam, dok se naglasak postavlja prema samom korisniku i njegovom načinu uporabe web rješenja.

Zbog velikog interesa i organičenog prostora obavezna je prijava dolaska, a organizatori također mole da se u slučaju nemogućnosti dolaska prijavljeni odjave. Prijave se vrše na web stranici user grupe.

Prvi sastanak bio je sniman pa kompletan video zapis možete pronaći na adresi www.webug.com.hr/200912. Postoje dvije snimke – snimka ekrana s prezentacijama i demoima, te klasična video-snimka kamerom koje zahvaljujući posebno izrađenoj aplikaciji možete gledati paralelno i tako maksimalno doživjeti sastanak. Osim videa, na istoj stranici možete pronaći i nekoliko fotografija, te preuzeti prezentacije i demo-aplikaciju s predavanja.

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.