Natječaj

Prijem novih članova u ULUPUH

UlupuhLogoULUPUH – Hrvatska udruga likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti objavila ja godišnji natječaj za prijem novih članova. Članom ULUPUH-a može postati svaki punoljetni državljanin Republike Hrvatske ili strani državljanin koji se u javnosti potvrdio stvaralaštvom na području primijenjenih umjetnosti, uz opće uvjete te posebne stručno-tehničke koje propisuje svaka ULUPUH-ova sekcija posebno.

Stupanjem u ULUPUH stječe se pravo na porezne olakšice u skladu sa Zakonom, pravo na besplatnu ocjenu rada prilikom kandidiranja za članstvo u HZSU (Hrvatska zajednica samostalnih umjetnika) i pravo na sudjelovanje na natječajima koji zahtijevaju članstvo u strukovnoj udruzi.

Zaprimanje prijava i radova kandidata vršiti će se u Galeriji ULUPUH, Tkalčićeva 14 u Zagrebu, 25. i 26. siječnja 2010., od 10 do 15 sati. Prijave i radove pregledati će umjetnički savjeti odgovarajućih sekcija iVeliki umjetnički savjet ULUPUH-a i na temelju toga izabrati kandidate za prijem.

Više informacije o samome natječaju može se pronaći na web starnicama ULUPUH-a.

Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.